Rad u timu

Rad u timu je osnovna veština koju je potrebno da poseduje svaki budući zaposleni za dalji razvoj svoje karijere. Tokom treninga učesnici će se upoznati sa svim fazama rada jednog tima, koje osobine je potrebno da imamo, kako bismo što bolje napredovali i imala produktivniji tim, kao i kako rešavamo nesuglasice i različita mišljenja među ljudima. 

Prezentacione vestine

Bez obzira na to šta studirate, vašu vrednost u profesionalnoj karijeri neće isključivo određivati znanje koje posedujete, već kako to svoje znanje umete da prezentujete.

Počevši od neformalnih konverzacija sa prijateljima, pa sve do poslovnih prezentacija od kojih će zavisiti multi-milionski ugovori, vaše veštine prezentovanja će praviti razliku između uspeha i neuspeha.

Ovaj trening neće napraviti od vas profesionalce u javnom nastupu, ali će vam dati motivaciju da radite na sebi i naučiti vas tehnikama koje će uz malo truda značajno unaprediti vaše veštine prezentovanja.

Emocionalna inteligencija 

Na koji nacin pristupamo sebi i drugima? Koliko dobro razumemo svoje emocije i na koji nacin ih koristimo? Razumevanje jezika emocija je vestina koja u danasnjem svetu moze znacajno da nam pomogne u postizanju svojih ciljeva. Poznavanje i primena emocionalne inteligencije podsticu bolje razumevanje sebe i drugih, kao i izgradnju kvalitetnih odnosa u licnom i profesionalnom okruzenju. Tokom ovog treninga cemo se upoznati sa osnovnim konceptima emocionalne inteligencije, a kroz aktivnosti i primere nauciti kako mozemo da dalje radimo na sebi.

Nenasilna komunikacija

Šta je uzrok nesporazuma i konflikata? Šta nas motiviše da reagujemo agresivno i kako možemo to da promenimo? Nenasilna komunikacija je pristup komunikaciji razvijen od strane dr Rosenberga, koji nas uči da razvijemo saosećanje, da jasno prepoznamo i iskažemo svoja osećanja i želje, i da resavamo konflikte tako da su potrebe obe strane zadovoljene. Na ovom treningu cemo se upoznati sa osnovama nenasilne komunikacije, nauciti kako da je primenimo u licnom i profesionalnom okruzenju i kako da dalje razvijamo potrebne vestine.

Kako izgraditi dobre i rešiti se loših navika

Svi mi imamo neke loše navike koje želimo da prekinemo i zamenimo ih novim, zdravim navikama. Ali nije sve tako lako kao što zvuči. Na ovom treningu ćete čuti načine za dugoročno razvijanje dobrih navika i kako će vas samo 1% napretka svaki dan učiniti profesionalcem.