Soft Skills Academy 2017.

Categories: Vesti

Seminar ličnih i profesionalnih veština po osmi put zaredom i ove godine od 16. do 20. maja 2017. godine.
Udruženje studenata elektrotehnike Evrope -EESTEC(Istek) organizuje besplatan seminar ličnih i profesionalnih veština „Soft Skills Academy“. Svi zainteresovani studenti iz Beograda mogu se prijaviti putem sajta softskillsacademy.rs od 24. aprila do 10. maja do kada su otvorene prijave.
Podršku projektu „Soft Skills Academy“ pružili su Elektrotehnički fakultet, Univerzitet u Beogradu i Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Cilj seminara je da studenti steknu nova znanja i veštine koje će im pomoći u sopstvenom napretku i daljem usavršavanju. Seminar će trajati pet dana i održaće se u prostorijama Mašinskog fakulteta u Beogradu. Odabranih 50 učesnika će prisustvovati treninzima iz prezentacionih i komunikacionih veština, vremenskog planiranja, liderstva, rada u timu i mnogim drugim. Treninge će voditi međunarodno sertifikovani Istek treneri i predstavnici vodećih konsultantskih i revizorskih kompanija, sa kojima smo ostvarili saradnju. Nakon seminara svi učesnici će dobiti sertifikate potpisane od strane generalnog pokrovitelja i organizatora.

„Stručno znanje koje naši studenti stiču na fakultetima često nije dovoljno za ostvarivanje uspešne karijere. Baš iz tog razloga mi organizujemo Akademiju “mekih” veština na kojoj mogu steći nova znanja koja će ih bolje pripremiti za rad u poslovnom okruženju. Dakle, svoje akademsko znanje proširuju praktičnim organizacionim i komunikacionim veštinama, te usavršavaju sebe na ličnom i profesionalnom nivou. Ove veštine jesu veoma bitne danas i svakako pružaju bolju perspektivu u budućoj karijeri studenata. “, poručuju organizatori projekta.

Author: Jovan Penezic