Akademci danas

Categories: 2011,Vesti,Vesti

Treceg aprila 2011. godine, tacno u ponoc, istekao je rok za prijavljivanje ucesnika. Pred nama je bilo više od 550 kandidata. Mladih, vrednih, ambicioznih, talentovanih i silno motivisanih studenata, željnih usavršavanja i novih iskustava, sa najvišim mogucim ocekivanjima.

Nekoliko dana kasnije, odabrali smo i upoznali 50 najboljih i Akademija je konacno mogla da pocne. Treninzi su se nizali, znanje se razmenjivalo, prijateljstva su se sklapala a kontakti i vidici se širili. Sale su bile ispunjene radošcu a pozitivna energija i entuzijazam ucesnika i trenera mogli su se osetiti na svakom koraku. Cinilo se da svi zajedno radimo pravu stvar…

A prava potvrda naših misli stigla je nekoliko meseci po završetku Seminara. Pogledajte i sami na koji nacin su polaznici Akademije iskoristili svoje nove sposobnosti.

Rajko Kozic
Ekonomski fakultet, Univerzitet u Beogradu

rajko_kozic-01Soft Skills Academy je nesumnjivo najkvalitetniji seminar na kome sam ucestvovao i sa koga nosim samo pozitivne uspomene i dragoceno iskustvo. Zahvaljujuci odlicnim treninzima razlicitih mekih veština znatno sam unapredio svoje sposobnosti i time povecao šanse za zaposlenje. To se i ostvarilo nedugo nakon seminara jer sam dobio priliku za letnju praksu (kasnije i zaposlenje) u kompaniji KPMG. Siguran sam da je za ovaj uspeh u velikoj meri zaslužan seminar SSA jer nudi izvanrednu priliku da se proaktivnim stavom na treninzima ostavi dobar utisak i uspostavi kontakt sa predstavnicima vodecih kompanija. Kao trajni utisak sa Seminara ostaje osecaj nedvosmisleno pozitivne promene, kako na individualnom planu tako i na planu karijere.

Andrea Milenkov Devald
Fakultet za kulturu i medije, Univerzitet Megatrend

andreaProšlo je 4 meseca od završetka Akademije, a ja se i dalje secam svih predavanja i korisnih saveta koje sam imala prilike da cujem. Sa zadovoljstvom mogu da kažem da je SSA vrlo korisno uticao na moj dalji razvoj i razmišljanje, kako u privatnom, tako i u poslovnom smislu, i doprineo da usavršim mnoge svoje veštine i otrkijem potencijale za koje nisam ni znala da posedujem. Takode zahvaljujuci kontaktima koje sam dobila prilikom ucešca, uskoro cu poceti da obavljam praksu u kompaniji McCann Erickson. Smatram ovo velikim uspehom, i sigurna sam da se sve to ne bi realizovalo, da nije bilo SSA. Sve u svemu, smtram ovo sjajnim iskustvom, i zaista sam prezadovoljna što sam se našla medu ucesnicima Akademije.

Author: ETFovac