Upravljanje vremenom:

Radionicu će održati Jelena i Jovana. Na radionici će proći kroz teme kao što su Kako započeti produktivan dan, Kako odrediti svoje prioritete i fokusirati se na one najvažnije, Kako rasporediti obaveze i aktivnosti, Kradljivci vremena – šta su i kako ih izbeći.

Pisanje CV-a i razgovor za posao:

Predavanja koja će držati Maja i Marija obuhvatiće osnove dobrog pisanja CV-a, uz praktične primere i provežbavanje, kao i najvažnije savete i česte dileme oko toga kako da se pripremimo za razgovor za posao. Majino i Marijino predavanje biće začinjeno savetima i iskustvima “iz prve ruke”, obogaćenih njihovim višegodišnjim iskustvom u pripremi i izvođenju intervjua, kao i proceni kandidata.

Efektivan Fidbek:

Predavanja će držati Nevena i Milica. Na ovom treningu učesnici će se upoznati sa tehnikama učinkovitog pružanja povratne informacije. Cilj nam je da učesnici sagledaju zašto je povratna informacija važna, koji sve faktori dovode do promene u ponašanju osobe koja prima fidbek i kako se oni u praksi implementiraju. Pred kraj ćemo provežbati fidbek u praksi i uočiti na koje načine možemo da sebe na tom polju unapredimo.

Prezentacijske veštine:

Danas ma kojim poslom se bavili morate biti dobar prezenter i neko ko ume da vlada sobom i publikom pred kojom govori. Vaša verbalna i neverbalna komunikacija mogu biti vaši saveznici, ali i ljuti neprijatelji, ako ne znate kako ih na pravi način koristiti. Upoznavanjem sebe, savladavanjem ključnih prezentacijskih tehnika i trikova i uz vežbu, nema “pozornice” kojom nećete vladati.

Sa vama ćemo pričati o borbi sa tremom, porukama koje vaše držanje šalje, glas kao vašem oružju, odnosu sa publikom, zakonitostima dobre prezentacije.